Suunnistusliiton reilun kilpailun ohjelma valmistunut ja antidopingohjelma päivitetty

Suunnistusliiton uusi reilun kilpailun ohjelma on julkaistu ja antidopingohjelma päivitetty. Liiton tavoitteena on ylläpitää keskinäiseen kunnioitukseen, yhdenvertaisuuteen sekä reiluun liikuntaan ja urheiluun perustuvaa lajikulttuuria, jota niin reilun kilpailun ohjelma kuin antidopingohjelma osaltaan tukevat. Ohjelmat löytyvät Suunnistusliiton sivuilta ja jatkossa myös SUEKin sivuilta.

Reilun kilpailun ohjelma on laadittu SUEKin kriteeristön, suunnistuksen valmennusryhmille 2020 tehdyn kyselyn ja huhtikuussa 2022 tehdyn lajikohtaisen tilannekuvan pohjalta. Ohjelma on osa liiton vastuullisuusohjelmaa ja eettisiä reitinvalintoja, jotka perustuvat urheiluyhteisön yhteisiin reilun pelin ihanteisiin ja eettisiin periaatteisiin.

Suunnistusliiton reilun kilpailun ohjelma (1/2023)
Suunnistusliiton antidopingohjelma (1/2023)

SUEK > Kilpailumanipulaatio
SUEK > Antidopingtoiminta