Tiomila mukaan suunnistuksen ohjelmistoon Viaplayssa 

Suunnistustarjonta kauden 2022 Viaplayn ohjelmistossa saa mukaan merkittävän lisäyksen, kun kevään ruotsalainen suurviestiklassikko Tiomila nähdään suorana lähetyksenä läpi yön 7.-8.5. Tiomilasta suunnistuslähetyksiä nähdään yli 17 tuntia, sillä tv-lähetykset kattavat miesten yöviestin lisäksi päivällä kilpailtavat nuorten sekä naisten viestikilpailut.  

Suunnistusliiton mahdollistama lisäys ohjelmistossa toteutetaan yhteistyössä Kansainvälisen Suunnistusliitto IOF:n, Viaplayn sekä kisajärjestäjien kesken.  

Suunnistusliiton toimitusjohtaja Mika Ilomäki on tyytyväinen merkittävään tv-tarjonnan lisäykseen. 

– Tiomila on lähes Jukolaan verrattavissa oleva suunnistusklassikko, joka on myös suomalaisille huippusuunnistusjoukkueille yksi kauden pääkilpailuista. Tapahtuma on useita vuosia striimattu netti-tv -lähetyksenä, mutta varsinaisilla TV-kanavilla tai mediayhtiöiden alustoilla sitä ei ole vielä koskaan nähty. Tiomilan saaminen ensimmäisenä juuri suomalaisten tv-katsojien nähtäväksi on osoitus suomalaisten suunnistajien ja tv-toimijoiden ansiokkaasta pitkäjänteisestä yhteistyöstä. Toivotaan suomalaisjoukkueille menestystä niin nuorten, naisten kuin miesten viestiin. 

Aikataulut

  • Nuorisoviesti la 7.5. klo 11.30 – n 13.30 
  • Naisten viesti la 7.5. klo 14.15 – n 18.45 
  • Tiomila (miehet) la 7.5. – su 8.5. klo 21.45 – n 8.45

Lisätiedot kilpailusta: 10mila.se