Hippo-suunnistuskoulut 2022

Kevään koittaessa käynnistyvät jälleen myös suunnistuskoulut eri puolilla Suomea. Suunnistusseurat toteuttavat tänäkin vuonna kymmeniä Hippo-suunnistuskouluja. Osuuspankin, Olympiakomitean ja Suunnistusliiton yhteinen toimintamalli on toiminut jo vuosia, ja halukkaat uudet seurat ehtivät vielä tällekin keväälle mukaan yhteistyöhön.

Yhteistyösopimus paikallisen osuuspankin kanssa mahdollistaa Hippo-brändin maksuttoman käytön sekä suunnistuskoululaisen materiaalit Suunnistusliitosta. Pankit ovat olleet innostuneita ja tyytyväisiä Hippo-yhteistyöhön suunnistusseurojen kanssa, joten mikäli oma seura ei ole vielä tätä mallia hyödyntänyt, kannattaa olla yhteydessä paikalliseen osuuspankkiin.

Lisätietoa ja ohjeet yhteistyön aloittamisesta Hippo-suunnistuskoulun toteuttamisesta:  Nuoriso -> Hippo-suunnistuskoulu -> Toimi näin 

Materiaalipaketti sisältää Hippo-harjoitusvihot Startin ja Tsempin, vinkkivihkoja vanhemmille, tarroja sekä muita tukimateriaaleja.

Suunnistuskoulujen tueksi voi tilata myös Suunnistusliiton tuottamaa materiaalia, mm. uudistettu karttamerkkipeli soveltuu hyvin eri harjoituksiin, alkulämmittelyihin, karttamerkkien opetteluun jne.

Tilaa materiaaleja 

Suunnistuskoulun järjestämisen ohjeita (pdf)