Joukkue hiihtosuunnistuksen EM-kilpailuihin on valittu

Päivitetty 12.1.2022

Suomen joukkue hiihtosuunnistuksen EM-kilpailuihin on valittu. EM-kilpailut on tarkoitus järjestää Bulgariassa 22.-27.1.2022.

Suomen joukkue

Miehet (5): Niklas Ekström MS Parma, Tuomas Kotro Kymin Suunnistajat, Tero Linnainmaa Kyrös-Rasti, Ville-Petteri Saarela Keminmaan Urheilijat, Miska Tervala Rastivarsat, Eevert Toivonen Pirkkalan Hiihtäjät, Misa Tuomala Suunta Jyväskylä, Aapo Viippola Sonkajärven Pahka

Varalla: Matias Maijala Lapin Veikot

Naiset (8): Maria Hoskari Rastiketut, Kaisa Klemettinen Suunta Jyväskylä, Salla Koskela Lounais-Hämeen Rasti, Sonja Mörsky Keuruun Kisailijat, Mervi Pesu Rajamäen Rykmentti, Heta Virtanen Suunta Jyväskylä, Sari Vääränen Kouvolan Suunnistajat, Satu Tuomisto Vaasan Suunnistajat

Varalla: Tuuli Suutari Kouvolan Suunnistajat

Joukkueenjohto

Tapani Partanen (coach), Timo Sirola (doc), Mika Tervala (waxing king), Ossi Salokannel (suksihuolto), Jaakko Urpalainen (suksihuolto)


Hiihtosuunnistusmaajoukkueen kauden pääkilpailut ovat Kemissä ja Keminmaalla 14.-19.3. järjestettävät MM-kilpailut. Epävarma kansainvälinen koronatilanne sekä urheilijoiden optimaalinen valmistautuminen MM-kotikilpailuihin huomioiden, Suomen EM-joukkueessa tapahtui muutoksia vielä 12.1.2022.