Avoin hiihtosuunnistuksen Suunta Huipulle -leiri Jämillä 6.-9.2.2022

 

Hiihtosuunnistuksen Suunta Huipulle -leiri Jämillä on valitettavasti jouduttu peruuttamaan.

 

Hiihtosuunnistuksen valtakunnallinen Suunta Huipulle -leiri järjestetään Jämin urheilukeskuksessa 6.–9.2.2022. Leiri on avoin 15–18-vuotiaille (s.2004–2007) tavoitteellisesti harjoitteleville ja kilpaileville nuorille.

Leirin tavoitteena on saada oppia ja innostusta hiihtosuunnistuksen ja kestävyysurheilun harjoitteluun sekä tutustua muihin oman lajin nuoriin urheilijoihin. Leirin päävalmentajana toimii maajoukkueurheilija Mirka Suutari.

Leiriä edeltää 5.–6.2. Kyrös-Rastin Optiwax-cup sekä Sydäntalven rastit. Kilpailuiden hiihtosuunnistusurat ovat leiriläisten käytettävissä muun latuverkoston lisäksi. Leirin aikana tehdään useita hiihtosuunnistusharjoituksia sekä muita harjoituksia oheisen ohjelman mukaisesti.

Leirikutsu ja alustava ohjelma

Leirin hinta sunnuntain lounaasta keskiviikon päivälliseen on 380 € sisältäen leiriohjelman mukaiset harjoitukset, valmennuksen ja majoituksen täysihoidolla.

Ilmoittautuminen ja maksu suoritetaan Suomisportissa sunnuntaihin 16.1.2022 mennessä. Leirille otetaan maksimissaan 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri toteutuu, mikäli osanottajia on vähintään 20. Mikäli koronarajoitukset tai liian vähäinen osanottomäärä estävät leirin toteutumisen palautetaan maksut täysimääräisenä ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen Suomisportissa 16.1. mennessä

Valtakunnallista Suunta Huipulle -leiritystä tarjotaan tavoitteellisesti valmentautuville urheilijoille suunnistuksen eri lajeissa. Leirit sisältävät taitoharjoituksia, fyysistä harjoittelua sekä luentoja osaavien valmentajien johdolla.

Leirit lapsille ja nuorille