Hiihtosuunnistuksen Optiwax-cup jatkuu Jämillä lauantaina

Pääsarjojen Optiwax-cupin seuraava osakilpailu hiihtosuunnistetaan Jämin urheilukeskuksessa lauantaina 5.2.2022. Aamupäivällä on ensin vuorossa sprinttikilpailu, jonka tulosten perusteella startataan iltapäivän keskimatkan takaa-ajokilpailuun. Kilpailuja voi seurata mainiosti myös kotikatsomoista ISTV:n  ja Ruutu-palvelun kautta klo 12.15 alkaen.

Jämillä hiihtosuunnistetaan lauantaina Optiwax-cupin lisäksi myös muissa sarjoissa kansalliset kilpailut ja sunnuntaina kaikkien sarjojen kansalliset kilpailut.


Hiihtosuunnistuksen Optiwax-cup 2022

Kyseessä on kilpailusarja, joka kokoaa Suomen kovimmat huiput, haastajat ja nuoret lupaukset yhteen. Sarjaan kuuluu sprintti- ja takaa-ajomuotoisia kilpailuja. Ensimmäisten kilpailujen jälkeen kärkisijoilla ovat Tuomas Kotro ja Mervi Pesu.

Cupin tavoitteena on tarjota urheilijoille näkyvyyttä ja uuden arvokilpailuohjelman mukaisia kilpailuja, mahdollistaa seuroille hiihtosuunnistuskilpailujen järjestäminen tuottavalla ja järjestelyjä helpottavalla tavalla, sekä tehdä lajia ja Suomen maajoukkuetta kansallisesti näkyväksi ja tunnetuksi.

Cupin pääyhteistyökumppani on hiihtosuunnistusmaajoukkueen voidetoimittaja Optiwax.

Ensimmäisen cup-kauden ohjelma

1: 6.1.2022 Sprintti, Imatra
2: 7.1.2022 Takaa-ajo, Imatra
3 & 4: 5.2. 2022 Sprintti + takaa-ajo, Jämi
5 & 6: 12.2.2022 SM-sprintti (karsinta+finaali), Valkeakoski
7 & 8 : 12.3.2022 Sprintti + takaa-ajo, Ranua

Lisätietoja: Mika Tervala 044 5289102