Nordic Teamwear toimittaa kisa-asut Suomen suunnistusmaajoukkueelle

Suomen Suunnistusliitto ja Nordic Teamwear ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimus on voimassa aina vuoden 2024 saakka ja käsittää Nordic Teamwear tuotemerkillä toimitettavat suunnistusmaajoukkueen kilpailuasut.

Suunnistusliiton toimitusjohtaja, Mika Ilomäki on mielissään syntyneestä sopimuksesta.

– Nordic Teamwearin toimitusjohtaja Ben Lindström tiimeineen on meille jo entuudestaan tuttu ja turvallinen kumppani. Olemme tehneet Benin kanssa pitkään yhteistyötä.  Yhteistyö vahvistuu ja tiivistyy entisestään nyt suunnistuksen kilpailuasujen myötä. Uskon, että alkanut yhteistyömme auttaa tekemään laadukkaat Nordic Teamwear kilpailuasut tutuiksi suunnistusväelle kautta linjan.

Myös Nordic Teamwear:in toimitusjohtaja, Ben Lindström odottaa alkavalta yhteistyöltä paljon.

– Kilpailu on kovaa suunnistusmarkkinoilla, mutta uskon, että suunnistusmaajoukkuenäkyvyyden ansiosta mahdollisuutemme tulla seuroissa huomioiduiksi ja päästä esittelemään huippulaadukkaita Nordic Teamwear tuotteitamme paranee merkittävästi. Huippulaatu ja toimitukset noin kuudessa viikossa tekevät meistä erittäin kilpailukykyisiä. Suunnistusseurat, yhteisöt ja yritysmarkkinat tulevat varmasti tutustumaan Nordic Teamwear tuotteisiin tulevaisuudessa.

Nordic Teamwear kehittää ja myy yksilöllisiä urheiluasuja asiakkaiden toivomilla väreillä, designeilla ja painatuksilla. Tuotteemme ovat johtavia toiminnallisuuden, laadun ja designin alueella. Laadukkaissa vaatteissa uniikilla designilla kohennatte samanaikaisesti kuntoanne, ryhmähenkeänne sekä imagoanne. Olemme suomalainen yritys, jonka kaikki vaatteet valmistetaan Euroopassa.

Nordic Teamwear, Pohjoisranta 20 B, FI- 00170 HELSINKI | 09 4246 8188  |  myynti@notrdicteamwear.com  |   www.nordicteamwear.com