Lahden Suunnistajat-37 ja Tampereen Pyrintö kokonaisvoittoihin Viestiliigassa

Lahden Suunnistajat-37:n naiset ja Tampereen Pyrinnön miehet veivät kokonaisvoitot kauden 2021 suunnistuksen Viestiliigassa. Seitsemästä osakilpailusta koostunut viestikilpailusarja ratkesi lauantai-iltana Kirkkonummen ja Siuntion maastoissa järjestetyssä kolmen osuuden finaaliosakilpailussa.

Naisten finaalin voitti Lahden Suunnistajat-37 joukkueella Karoliina Ukskoski, Elisa Mattila ja Minna Kauppi. Voitolla lahtelaiset nousivat kokonaispisteissä ohi Tampereen Pyrinnön ja SK Pohjantähden. Finaalissa neljänneksi jäänyt Tampereen Pyrintö oli kokonaiskilpailun kakkonen ja Kirkkonummella seitsemänneksi suunnistanut SK Pohjantähti kolmas.

Finaaliosakilpailussa kakkoseksi suunnisti Hiidenkiertäjät Lohjalta. Kolmas oli Suunta Jyväskylä.

Miesten viesti kilpailtiin pimeässä lauantaiyössä otsalamppujen valossa. Finaalin voittoon suunnisti kisaa alusta loppuun johtanut Koovee joukkueella Lauri Sild, Timo Sild ja Olexandr Kratov.

Tampereen Pyrinnön johtoasema miesten liigassa oli tukeva ennen finaalia ja seuran kokonaisvoitto varmistui lauantain nelossijalla. Finaaliosakilpailun toiseksi suunnisti Helsingin Suunnistajat, joka oli myös kokonaiskilpailun kakkonen. Ikaalisten Nouseva-Voima oli sekä finaaliosakilpailun että koko Viestiliigan kolmas.

Finaaliosakilpailun tulokset: https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset/fi/2021_vlf/

Suunnistuksen Viestiliigan 2021 loppupisteet

Naiset
1. Lahden Suunnistajat-37 669
2. Tampereen Pyrintö 649
3. SK Pohjantähti 605
4. Suunta Jyväskylä 526
5. Jämsän Retki-Veikot 459

Miehet
1. Tampereen Pyrintö 700
2. Helsingin Suunnistajat 655
3. Ikaalisten Nouseva-Voima 624
4. Koovee 568
5. Turun Metsänkävijät 465

http://www.viestiliiga.fi/

Viestiliigan tiedote