Nuorten kilpailuiden superviikonloppu 14.-15.8.

Valkeakosken Haka järjestää 14.-15.8.2021 suunnistuksen superviikonlopun Valkeakosken Korkeakankaalla.

Viikonlopun aikana on neljä eri tapahtumaa. Lauantai alkaa 12-18 -vuotiaiden legendaarisella Nuorten Jukolalla ja jatkuu aikuisten Viestiliigalla, jotka molemmat näkyvät myös ISTV:n kautta.

Sunnuntaina on vuorossa valtakunnallinen Kompassi-tapahtuma alle 14-vuotiaille sekä 16-20 -vuotiaiden INOV-8 -liigan finaali. Lisäksi ohjelmassa on kansallinen kilpailu aikuisille.

Vuodesta 1986 järjestetty 7-osuuksinen Nuorten Jukola kerää tänäkin vuonna yhteen yli tuhat nuorta suunnistajaa. Ennen jälki-ilmoittautumisajan umpeutumista mukaan on ilmoittautunut 144 joukkuetta.

Valtakunnallinen Kompassi-tapahtuma korvaa ensimmäisen kerran aiemmilta vuosilta tutun Kultainen kompassi -cupin. Tapahtuma on nyt avoin henkilökohtainen kilpailu kaikille alle 14-vuotiaille kulta-, hopea- ja pronssisarjoissa.
Pronssikompassi: H/D10RR väliaikalähtöinä
Hopeakompassi: H/D12 väliaikalähtöinä
Kultakompassi: H/D14 yhteislähtönä

Valtakunnallisessa Kompassi-tapahtumassa henkilökohtaisten kilpailujen ohella käydään myös eri-ikäisten yhteispanosta vaativa alueottelu. Kaikki osanottajat ovat mukana alueottelussa, mutta vain sarjoittain kolmen parhaan pisteet lasketaan mukaan alueen pottiin. Voittava alue saa haltuunsa vuodeksi Kompassi -kiertopalkinnon.

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 8.8.
Nuorten Jukolaan on mahdollista jälki-ilmoittautua vielä tänään 6.8.

Suunnistuksen superviikonloppu-sivut

@nuortenjukola
Facebook
Instagram
Twitter

Kompassi-tapahtumat
@kompassitapahtumat
Instagram

 


Live-lähetysten katselulinkit

Nuorten Jukola