Ratamestarikirjan päivitys käynnistyy

Ratamestarin perusteoksen, Ratamestarikirjan, suurempi päivitys tehtiin viimeksi vuonna 2006 ja sen jälkeen suunnistuksen eri muodoissa ja lajeissa on tapahtunut paljon kehitystä. On siis aika päivittää kirja.

Etsimme tällä hetkellä innokasta ja osaavaa joukkoa ratamestareita tekemään päivitystä. Tarkoituksena on jakaa päivitystehtävä sopivan kokoisiin osiin, jottei yhden tekijän työmäärä olisi liian suuri. Päivitystyö on tarkoitus tehdä vuoden 2020 aikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin ole yhteydessä tapahtumapäällikkö Petteri Palmiin (petteri.palmi(at)suunnistusliitto.fi) viimeistään 15.4.2020. Kerro samalla vapaamuotoisesti ratamestari-/suunnistustaustastasi ja mahdollisesti ajatuksistasi kirjan päivittämisestä.

Tervetuloa mukaan päivittämään Ratamestarikirjaa!