Hippo-suunnistuskoulut 2020 ja materiaalitilaukset

Hippo-suunnistuskoulujen yhteistyö paikallisten osuuspankkien kanssa jatkuu myös tänä vuonna. Koronavirustilanteen vuoksi suunnistuskoulujen aloitukset siirtyvät pääosin myöhempään ajankohtaan, mutta materiaaleja voi jo silti tilata.

Seura sopii Hippo-yhteistyöstä paikallisen  osuuspankin kanssa, minkä jälkeen pankki ilmoittautuu omassa järjestelmässään Hippo-suunnistuskoulun tukijakumppaniksi. Pankin ilmoittautumisen jälkeen Suunnistusliitto lähettää seuran yhteyshenkilölle materiaalien tilauslinkin.

Täksi vuodeksi on uudistettu myös ruotsinkielinen materiaali, joten suunnistuskoululaisen harjoitusvihot ovat saatavissa myös ruotsiksi.

Hippo-materiaaleja sekä muita tilausmateriaaleja (pl. sähköiset) toimitetaan tällä hetkellä noin kahden viikon välein johtuen vallitsevasta tilanteesta.  Päivitetty 24.3. Materiaalien postitus Suunnistusliiton toimistolta on toistaiseksi keskeytetty vallitsevan tilanteen vuoksi.

Toivottavasti suunnistuskoulut saadaan vielä käyntiin kevään ja alkukesän puolella. Lisävinkkejä harjoituksiin voi jakaa mm. Suunnistusliiton Facebookin ”Nuorten ohjaus ja valmennus suunnistusseurassa” -ryhmässä.

Lue Toimi näin -ohjeesta, miten seura saa tunnetun Hippo-brändin ja suunnistuskoulun materiaalia käyttöönsä.