Suunnistusseminaariin 130 osanottajaa

Helmikuussa ensi kertaa Pajulahden urheiluopistolla järjestettävään Suunnistusseminaariin on ilmoittautunut mukaan jopa 130 osallistujaa.

Seminaariviikonloppu kerää yhteen suunnistuksen seuratoimijoita eri sektoreilta kuulemaan ja osallistumaan ohjelmaan, missä käsitellään suunnistajan harjoittelua ja seuratoiminnan kehittämistä.

Asiantuntijoina seminaarissa ovat mm. seurakehittäjä Laura Härkönen, Pajulahden urheiluopiston valmennuskeskuksen asiantuntijoita sekä suunnistusmaajoukkueen valmentajia. Seurakentältä esimerkkejä ovat tuomassa mm. nuori huippusuunnistaja Akseli Ruohola sekä toiminnanjohtajat Anu Pikkarainen ja Kari-Pekka Seppänen. Seminaariviikonlopun juontaa Mikko Reitti.

Viikonloppuun sisältyy myös vuoden 2019 parhaiden palkitsemistilaisuus, Suunta Huipulle -seuraohjelman kokoontumisrasti aiheesta seuran johtaminen ja resurssit sekä taso 2 -valmentajakoulutuksen lähijakso.

Suunnistusseminaarin sivut