Ilmoittaudu mukaan Suunnistusseminaariin 2020

Ilmoittautuminen helmikuun Suunnistusseminaarin on avattu. Ilmoittautumisaikaa on 20. tammikuuta asti.

Suunnistusseminaari järjestetään 8.-9.2.2020 Pajulahden urheiluopistolla Nastolassa. Ilmoittautuminen tapahtuu Suomi Sport -palvelun kautta, jolloin maksu suoritetaan samanaikaisesti ilmoittautumisen kanssa. Suomi Sport vaatii käyttäjän rekisteröitymisen.

Suunnistusseminaari on kohdennettu koko suunnistusväelle seuratoiminnan eri sektoreilta. Teemoina ovat suunnistusseuran johtaminen ja markkinointi, suunnistajan fyysinen harjoittelu sekä uuden lajimuodon knock-out sprintin toteuttaminen. Ohjelmassa on runsaasti käytännön demoja, joissa myös seminaarin osallistujat pääsevät itse liikkumaan.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan Suunnistusseminaarin sivuilla.