Valinnat Suunta Huipulle -leiritykseen

Valinnat Suunnistusliiton 15-20 -vuotiaiden Suunta Huipulle -leiritykseen on tehty. Tulevaan leirityskauteen kuuluu valmennusleirit marraskuussa ja toukokuussa Pajulahden urheiluopistolla.

Mukaan valittiin 36 urheilijaa, jotka ovat jo menestyneet suunnistuksessa SM-tasolla tai edustaneet Suomea nuorten kansainvälisissä arvokilpailuissa, mutta eivät ole mukana nuorten maajoukkueryhmässä. Leiritykseen valittavilta urheilijoilta edellytettiin kilpailumenestyksen lisäksi vahvoja fyysisiä ominaisuuksia, joita oli mahdollisuus todentaa seurojen ja akatemian tekemissä talenttitesteillä 6.10. asti.

Suunta Huipulle -leiritysryhmä

Tytöt (17): Asklöf Aino Lynx, Ekström Lotte-Line MS Parma, Heikkilä Suvi Lynx, Hietala Emmi Lapuan Virkiä, Jussila Ida Tampereen Pyrintö, Kärnä Nina Sonkajärven Pahka, Ojala Jenny Koovee, Ojanaho Eeva-Liina Ounasvaaran Hiihtoseura, Pitkänen Helmi Jämsän Retki-Veikot, Raasakka Liisa Espoon Suunta, Sallila Katarina Helsingin Suunnistajat, Salmia Tessa MS Parma, Tala Emilia Helsingin Suunnistajat, Turakainen Veera Lynx, Turakainen Venla Helsingin Suunnistajat, Väätäjä Milja Paimion Rasti, Yli-Hietanen Silja Tampereen Pyrintö

Pojat (19): Aho Rauli Valkeakosken Haka, Gröhn Riku Tampereen Pyrintö, Haltia Ilari Rajamäen Rykmentti, Kallela Luca Helsingin Suunnistajat, Kemppi Topias Espoon Suunta, Koponen Matias Lynx, Lemberg Roope Rasti-Jussit, Lepistö Oskari MS Parma, Lohtander Aleksi Rasti-Lukko, Mannonen Ville Helsingin Suunnistajat, Matinheikki Leo Tampereen Pyrintö, Raasakka Jussi Espoon Suunta, Rantala Valtteri Valkeakosken Haka, Sankelo Sampo, Lapuan Virkiä, Silvennoinen Oskari Kalevan Rasti, Syrjälä Niilo Lounais-Hämeen Rasti, Syrjäläinen Lauri Helsingin Suunnistajat, Taura Kalle Valkeakosken Haka, Helminen Topias Jämsän Retki-Veikot

Lisäksi mukana leirityksessä on 13 urheilijaa Suunta Huipulle -seuraohjelman kiintiöpaikkojen kautta.  Suunta Huipulle -viikonloppu kerää 22.-24. marraskuuta Pajulahden urheiluopistolle SuHu-leirin lisäksi seuraohjelman seuratoimijat, valmentajakoulutuksen (taso 2) sekä aikuisten ja nuorten maajoukkueet.

Leirityksen päävalmentajana toimii Roope Koskinen Kalevan Rastista. Muut valmentajat ovat Jari Sipilä Turun seudun urheiluakatemia, Antti Örn nuorten maajoukkuevalmentaja, Miia Niittynen Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia ja urheilijaidolina Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö.

Esite Suunta Huipulle -leiritys 2019-2020

Suunta Huipulle -leirityksen sivut