Nuorten Jukolassa mukana yli 1100 kilpailijaa

Nuorten Jukola kilpaillaan lauantaina 24.8. Turun Impivaarassa. Tämän vuoden kilpailu on järjestyksessään jo 34. Nuorten Jukola ja tällä kertaa mukana on 162 joukkuetta  ja 1134 kilpailijaa. Kilpailuun tuovat kansainvälistä väriä 12 joukkuetta Venäjältä ja 5 joukkuetta Ruotsista. Turun Suunnistajat vastaavat viestin järjestelyistä. Kilpailu käynnistyy klo 11 ja voittajajoukkuetta odotetaan maaliin noin klo 14.

– Kilpailuradat kulkevat niin Nunnavuoren kuin Riihikallion alueella. Radat on suunniteltu niin että jokaiselle osuudelle saataisiin hyviä suunnistustehtäviä, mutta vauhtiakin saisi pitää. Tarkkaa kartanlukua, reitinvalintaa, vauhtia ja suunnistusta on tarjolla viimeiselle rastille asti, toteaa ratamestari Jarmo Jerkku suunnittelemistaan radoista Nuorten Jukolan mediatiedotteessa.

Nuorten Jukola on viestikilpailu 11-18-vuotiaille tytöille ja pojille ja varsinaisen Jukolan tapaan osuuksia on seitsemän. Nuorten Jukola mittaakin laajasti seurojen nuorisotoiminnan tasoa.

Kisainfossa on jaossa myös Vauhtia!Taitoa!Kanttia! -julkaisua, joten kannattaa käydä hankkimassa hyvää valmennustietoutta mukaansa.

Nuorten Jukolan kisasivut