Suomen joukkue Euromeetingiin

Suomen joukkue Euromeetingiin Viron Vitipaluun 14.-15.9. on valittu. Tapahtumassa kilpailumatkoina on keskimatka väliaikalähtönä ja takaa-ajona. Euromeeting on kansainvälinen kilpailutapahtuma, joka on kilpailijoille ja järjestäjille osa valmistautumista tuleviin arvokisoihin. Suomen joukkue leireilee tapahtuman jälkeen EM 2020 -harjoitusmaastoissa.

Suomen joukkue

Miehet: Joonas Ahola Navi, Tuomas Heikkilä Helsingin Suunnistajat, Samuel Heinonen Paimion Rasti, Samu Heiska Vehkalahden Veikot, Otto Kaario Helsingin Suunnistajat, Aleksi Karppinen Ikaalisten Nouseva-Voima, Mikko Knuuttila Ikaalisten Nouseva-Voima, Olli Ojanaho Helsingin Suunnistajat, Akseli Ruohola MS Parma, Aleksi Sorsa Tampereen Pyrintö, Toni Saari Paimion Rasti.

Naiset: Ida-Marie Cederberg Pargas IF, Alexandra Enlund Pargas IF, Anna Haataja SK Pohjantähti, Henna-Riikka Haikonen Anttolan Urheilijat, Veera Klemettinen Suunta-Jyväskylä, Aino Mänkärlä Lynx, Amy Nymalm Pargas IF.

Valmentajat: Fredric Portin ja Jarmo Tonder.

Kisasivut: http://avaleht.peko.ee/events/xxxi-suunto-games-euromeeting-wre/