Ojanaho jää pois viikonlopun maailmancupista

Suomen Olli Ojanaho joutuu jäämään pois viikonloppuna Vihdissä käytävistä suunnistuksen maailmancupin osakilpailuista. Ojanaho ja maajoukkueen johto tekivät päätöksen perjantain harjoituksen jälkeen. Ojanahon korvaa viikonlopun molemmissa kilpailuissa Joni Hirvikallio, joka aiemmin oli nimetty tiistain sprinttiviestiin.

Ojanaho loukkasi nilkkansa alkukevään kisoissa ja kertoi torstaina maajoukkueen lehdistötilaisuudessa nilkan vaivaavan edelleen jonkin verran erityisesti maastossa juostessa.

Maailmancup alkaa lauantaina Vihdin Tervalammilla keskimatkan kilpailulla. Sen pohjalta startataan sunnuntaina takaa-ajokisana pitkälle matkalle. Tiistaina nähdään vauhdikas ja mielenkiintoinen sprinttviesti aivan Helsingin ydinkeskustassa, sillä kilpailukeskus sijaitsee Senaatintorilla.

Suomen joukkue

Seuraa maailmancupin avauskierrosta