Leimaus-leirillä nautittiin auringosta

18. Leimaus-leiri päättyi torstaina Imatralla upeaan leiriviestiin, jossa yli 200 joukkuetta nautti koko leiriviikon kestäneestä auringonpaisteesta. Järjestävät seurat SK Vuoksi ja Joutsenon Kullervo onnistuivat järjestelyissä erinomaisesti ja Imatran Kylpylä leirin keskuspaikkana oli loistava. Tällä kertaa mukana oli yli 1600 osallistujaa noin 85 seurasta.

Monipuoliset harjoitukset saivat osallistujilta kehuja. Maastot olivat keskenään hyvin erityyppisiä, jolloin myös taidolliset haasteet vaihtelivat suppasuunnistuksesta tiheämmän korpimetsän mäkialueiden rastinottoihin ja reitinvalintoihin. Oheisohjelmista suosittuja olivat pyöräsuunnistus, pump track, uinti sekä banderollien teko. Banderollit olivatkin näyttävästi esillä leiriviestissä ja kulkueessa Ukonniemen pesäpallostadionilla.

Järjestäjät kiittivät leiriläisiä ja ohjaajia onnistuneesta leiriviikosta. Ensi vuonna Leimaus-leirin Vuokatissa järjestävät  Sotkamon Jymy ja Vuokatin urheiluopisto. Majoitusvarauksia voi jo tehdä ja ilmoittautuminen aukeaa syksyllä.