Seuraa suunnistuksen maailmancupia ja EM-pyöräsuunnistusta

Suunnistuksen maailmancup alkaa tänä vuonna Suomesta. Tarjolla on kolme osakilpailua, Vihdissä 8.-9.6. juostavat keskimatka ja pitkä matka (takaa-ajo) sekä Helsingin ytimessä, Senaatintorin ympäristössä tiistaina 11.6. suunnistettava sprinttiviesti.

Maailmancup, 8.-11.8.

8.6. Keskimatka, Vihti klo 9.15-15.55
9.6. Pitkän matkan takaa-ajo, Vihti klo 10.10-12.40
11.6. Sprinttiviesti, Helsinki 17.45-19

Helsingin maailmancup kisasivut »

Seuraa IOF Live centerissä »

Yle välittää suunnistuksen maailmancupin TV2:lla ja YleAreenassa.

la 8.6. Naisten keskimatka 11.30-13, miesten keskimatka 14.30-16
su 9.6. Naisten ja miesten takaa-ajo 10-12.55
ti. 11.6. Sprinttiviesti 17.52-18.55

Suomen joukkue suunnistuksen maailmancupiin

Maastomatkat:

Naiset: Sari Anttonen SK Pohjantähti, Anna Haataja SK Pohjantähti, Venla Harju Tampereen Pyrintö , Lotta Karhola Tampereen Pyrintö, Saila Kinni Tampereen Pyrintö, Merja Rantanen Jämsän Retki-Veikot, Maija Sianoja MS Parma, Marika Teini Halden SK . Varalla: Sofia Haajanen SK Pohjantähti

Miehet: Joni Hirvikallio Koovee, Aleksi Karppinen Ikaalisten Nouseva-Voima, Miika Kirmula Kalevan Rasti, Elias Kuukka Tampereen Pyrintö, Mikko Knuuttila Ikaalisten Nouseva-Voima, Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö, Akseli Ruohola MS Parma, Eetu Savolainen Ikaalisten Nouseva-Voima, Varalla: Joni Hirvikallio Koovee

Sprinttiviesti:
Joukkueet (nainen+mies+mies+nainen) julkaistaan myöhemmin.

Naiset: Sari Anttonen SK Pohjantähti, Alexandra Enlund Pargas IF,  Venla Harju Tampereen Pyrintö, Veera Klemettinen Suunta Jyväskylä, Kirsi Nurmi IFK Göteborg, Jenny Patana Hiidenkiertäjät, Merja Rantanen Jämsän Retki-Veikot, Maija Sianoja MS Parma.

Miehet: Mårten Boström IFK Lidingö, Joni Hirvikallio Koovee , Otto Kaario Helsingin Suunnistajat, Severi Kymäläinen Tampereen Pyrintö, Jesse Laukkarinen Halden SK, Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö, Akseli Ruohola MS Parma, Topi Syrjäläinen Helsingin Suunnistajat.
*joukkueen muutos 6.6.2019: Anna Haataja pois sprinttiviestistä ja Jenny Patana tilalle.
*joukkueen muutos 7.6.2019: Olli Ojanaho pois maastomatkoilta ja tilalle Joni Hirvikallio.

Pyöräsuunnistuksen EM-kilpailut 8.-10.6.

Pyöräsuunnistuksen EM-kilpailut käydään 8.-10.6. Puolassa, Wroclawissa. Tarjolla on kolmen kisamatkan rupeama , jotka toimivat samalla pyöräsuunnistuksen maailmancupin avauksena.

EM-pyöräsuunnistus 8.-10.6.

8.6. Sekaviesti 10-13
9.6. Sprintti 10-13
10.6. Yhteislähtökilpailu 10-13

EM-pyöräsuunnistus »

Suomen joukkue

Sekaviesti joukkueet. Vain paras lasketaan tuloksiin:
Marika Hara, Jussi  Laurila ja Pekka Niemi
Antonia Haga, Kare Kaskinen ja Teemu Kaksonen
Kaarina Nurminen, Juha Lilja ja Petrus Hanhijärvi

Naiset: Antonia Haga OK Botnia, Marika Hara Koovee, Kaarina Nurminen Tampereen Pyrintö, Ingrid Stengård OK Trian.

Miehet: Pekka Niemi, Kankaanpään Suunnistajat, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Kare Kaskinen Ulvilan Ura, Juha Lilja Tampereen Pyrintö, Teemu Kaksonen Ylistaron Kilpa-Veljet, Petrus Hanhijärvi Espoon Akilles.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail