On aika hakea vuoden 2020 kansallisia kilpailuja

Vuoden 2020 kansallisten kilpailujen hakuilmoitukset tulee lähettää IRMAssa alueelle viimeistään 5.5.2019.

Hakuilmoitus

Nyt on siis aika miettiä milloin ja minkälaisen kansallisen kilpailun tai kilpailuja seura haluaa järjestää ensi vuonna.

Viime syksynä järjestettiin avoin tapahtumakysely. Toivomme seurojen tarttuvan kyselyyn vastanneiden suunnistajien toiveisiin kilpailuja hakiessaan. Yksi vaihtoehto on järjestää kokeiluluontoinen tapahtuma seuran perinteisen kilpailun lisäksi.

  • Sprinttikilpailuja toivotaan lisää. Pienempiä sprinttikilpailuja voidaan järjestää myös arki-iltakilpailuina.
  • Arki-iltakilpailuja on tullut kalenteriin jonkin verran lisää viime vuosina. Niille näyttäisi olevan kysyntää nykyistäkin enemmän. Arki-iltakilpailujen avulla saadaan kilpailutarjontaa laajennettua.
  • On toivottavaa, että kilpailuja järjestetään entistä enemmän myös kesäviikonloppujen ulkopuolella, aikaisemmin keväällä (etenkin sprinttejä), myöhemmin syksyllä ja talvellakin. Näiden ja arki-iltakilpailujen järjestelyissä on hyvä miettiä tavanomaista kevyempää toteutusta.
  • Uudenlaisia kilpailuformaatteja kannattaa kokeilla. Parisarjoja toivottiin vastauksissa.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail