Kilpailujen yhteydessä järjestettävien kuntosarjojen osanottajamäärien ilmoittaminen

Kansallisten ja SM-kilpailujen järjestäjille on nyt luotu sähköinen lomake, jonka avulla voi ilmoittaa liitolle kilpailun yhteydessä järjestettävien avointen sarjojen (kuntosarjojen) osanottajamäärät ja osanottomaksukertymän.

Suunnistusliiton liittovaltuuston päätöksen mukaisesti kansallisen ja SM-kilpailun yhteydessä järjestettävien avointen sarjojen osanottomaksuista maksetaan saman suuruinen kilpailijamaksu kuin kilpasarjoista.

Lomakkeella ilmoitetaan avoimien sarjojen osanottajamäärät ja osanottomaksukertymä maksaneiden osallistujien osalta. Mukaan tulee laskea myös IRMAn ja Rastilipun kautta ilmoittautuneet. Kilpailijamaksua laskettaessa otetaan huomioon mahdolliset päällekkäisyydet eri ilmoittautumisvaihtoehdoissa, jolloin seuralle ei tule kaksinkertaista laskutusta.

Monipäiväisen (-osaisen) kilpailun osalta ilmoitetaan kunkin päivän tiedot erikseen.

Tiedot tulee ilmoittaa liittoon lomakkeella viiden päivän kuluessa kilpailusta.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail