Toteuta Hippo-suunnistuskoulu seurassasi

Hippo-suunnistuskoulutoiminta on pitkäaikainen yhteistyömalli OP:n, Olympiakomitean ja Suunnistusliiton välillä. Toiminta jatkuu edelleen ja tänä vuonna osa materiaalista uudistuu. Seuran suunnistuskoulun toteuttaminen Hippo-suunnistuskouluna tuo seuralle mm. materiaalietuuksia. Hippo-tunnus on seuralle iso markkinointivaltti.

Yhteistyön sopiminen käynnistyy, kun suunnistusseura ottaa yhteyttä paikkakuntansa osuuspankin markkinoinnista vastaavaan henkilöön. Osuuspankkeja on informoitu Hippo-suunnistuskoulu -yhteistyöstä talvella. Yhteistyöstä ja Hippo-brändin käytöstä on sovittava vuosittain osuuspankin kanssa. Kun yhteistyöstä on sovittu pankin kanssa, Hippo-brändi ja -materiaalit ovat maksutta seurojen käytössä.

Lue Toimi näin -ohjeesta, miten seura saa tunnetun Hippo-brändin ja suunnistuskoulun materiaalia käyttöönsä.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail