Nuorten toimijoiden YOLA 2019 -leirille Tanskaan vielä paikkoja!

Youth Orienteering Leaders Academy 2019 (YOLA 2019) on nuorten johtajien leiri, joka on suunnattu erityisesti ohjaus- ja seuratoiminnasta kiinnostuneille 18-25-vuotiaille nuorille. Leiri järjestetään 8.-13.7.2019 suunnistuksen nuorten MM-kisojen aikaan Tanskassa Silkeborgin ympäristössä, joten nyt on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan eri maiden nuoriin suunnistustoimijoihin ja samalla seuraamaan JWOC-kisoja paikan päällä. Osallistujat tulevat Tanskan lisäksi Virosta, Latviasta, Liettuasta, Norjasta, Ruotsista ja Suomesta. Leirin järjestelyistä vastaa Tanskan Suunnistusliitto (Dansk Orienterings-Förbund).

Suomen osallistujaryhmän koordinaattoriksi ja ryhmänjohtajaksi valittiin 24-vuotias liikuntapedagogiikan opiskelija ja seuravalmentaja Pauli Leinonen Jyväskylästä.

Suomen osallistujaryhmään haemme vielä:

Kolmea 18-25-vuotiasta leiriosallistujaa.

Leirikieli on englanti ja valittavilta henkilöiltä odotetaan rohkeutta kommunikoida englanniksi. Lisäksi edellytämme aktiivista osallistumista leirin toimiin ja esimerkillistä käyttäytymistä leirillä. Tarkemmista ohjeista ja  pelisäännöistä tiedottaa leirin järjestäjä lähempänä kesää.

Kutsu ja alustava ohjelma (english)

Avaa tarkemmat hakuohjeet ja hakulomake.

Hakuaikaa on vielä 15.3.2019 saakka. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti sekä SSL:n nettisivuilla.

Lisätiedot: nuorisopäällikkö Timo Saarinen, (040 5198699), timo.saarinen@suunnistusliitto.fi

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail