Suunnistusseminaarista potkua seuratoimintaan!

Suunnistusseminaarista potkua seuratoimintaan!

Viikonlopun ohjelmassa on seuraesimerkkejä, mm. Nuorten Jukolan 2018 voittaja ja suunnistuksen SM-keskimatkan järjestänyt Kouvolan Suunnistajat kertomassa palkatun valmentajan ja vapaaehtoisten rooleista suunnistusseurassa. Mitä palkattu valmentaja tuo lisää seuratoimintaan ja miten turvataan vapaaehtoisten innokkuus? Miten valmentajan palkkaus rahoitetaan?

Kyrös-Rastin nuoret toimijat saapuvat esittelemään, miten pienemmässäkin seurassa osataan osallistaa nuoria seuratoimintaan erilaisissa rooleissa. Käytännön esimerkkinä mm. nuorten järjestämä lasten Valio Play-kilpailu viime elokuussa.

Ilmoittautuminen seminaariin on auki 20.1. saakka.

Ilmoittautumislinkki

Seminaarin ohjelma

Kisakallion urheiluopisto järjestää samaan aikaan myös Kultaisen leirin, joka on tarkoitettu 12-14 vuotiaille suunnistajille. Leirille on jo ilmoittautunut Suunnistavan Uusimaan nuoria. Tervetuloa mukaan myös sellaiset nuoret, joiden vanhempi tai ohjaaja on osallistumassa Suunnistusseminaariin. Katso lisätietoja leiristä Kisakallion sivuilta.

Nähdään Kisakalliossa helmikuun alussa!