Suunnistusseminaarissa pääsee kehittämään seuran tuotteita

Onnistuneesti toteutetut seuran tuotteet inspiroivat seuran jäseniä ja tuovat uusia harrastajia seuraan. Hyvät tuotteet ovat myös seuran tulonlähde.

Seuran tuotteita ovat mm. suunnistuskoulu lapsille tai aikuisille, valmennusryhmä, harrasteryhmä, kuntorastit ja kilpailun järjestäminen. Tule hakemaan uusia näkökulmia. Ilmoittautuminen päättyy 20.1.

Kohtaavatko seuranne tarjoamat palvelut oikeat asiakkaat? Millaisia toimenpiteitä palveluiden tuotteistamiseen tarvitaan? Seurojen tarjoaminen palveluiden kehittäminen on edellytys uusien jäsenten löytymiseen ja myös vanhojen pitämiseen. Eräs hyvä ratkaisu on pyrkiä tuotteistamaan ja muotoilemaan palvelut kohtaamaan paremmin kohderyhmien tarpeita. Kehittämisen taustalla on hyvä pohtia, mitä oikeastaan halutaan saavuttaa ja mihin suuntaan mennä.

Aiheeseen johdattelee asiantuntija Maria Ulvinen, konseptointi ja kokeilut, Olympiakomiteasta tuoden osallistujille tietoa ja konkreettisia työkaluja aihepiiriin.

Vastasitko syksyllä 2018 Suunnistusliiton tapahtumakyselyyn? Seminaarissa kuulet lisää kyselyn tuloksista sekä tulosten perusteella tehdyistä johtopäätöksistä. Saat tietoa, jota kannattaa hyödyntää seuran kilpailujen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Ilmoittautumislinkki; ilmoittautuminen päättyy 20.1.

Seminaarin ohjelma; katso koko viikonlopun monipuolinen ja mielenkiintoinen ohjelma.

Kisakallion urheiluopisto järjestää samaan aikaan myös Kultaisen leirin, joka on tarkoitettu 12-14 vuotiaille suunnistajille. Katso lisätietoja leiristä Kisakallion sivuilta.

Tervetuloa. Nähdään Kisakalliossa helmikuun alussa!