Seurakäyttäjä: Osallistu Rastilippu-palvelun etäkoulutukseen

Rastilippu-palvelun seurakäyttäjille järjestetään 16.1. etäkoulutus, johon kaikki ilmoittautuneet osallistuvat nettiyhteydellä.

Koulutuksen lisätiedot ja ilmoittautuminen

Rastilippu-palvelu on seurojen kuntorastien yhteinen ”kotipesä”. Palvelusta löytyy seurojen tapahtumat ja tulokset. Jo lähes puolet kuntorasteja järjestävistä seuroista on vienyt tapahtumansa palveluun.

Etäkoulutukseen on helppo osallistua nettiyhteyden kautta. Koulutuksessa luodaan tapahtumia Rastilippu-palveluun, käydään läpi tapahtuman liittäminen tulospalveluun, Maksuturvasopimuksen tekeminen, palvelun tilasto-ominaisuudet ja vastataan osallistujien lähettämiin kysymyksiin.

Rastilippu-palvelun koulutuksen voi myös tilata omalle paikkakunnalle.

Rastilippu-palvelu kokoaa kuntorastien tapahtumat ja tulokset

Rastilippu-palvelu avattiin seurojen käyttöön maaliskuussa 2018. Pilotointi käynnistyi muutamia kuukausia aiemmin. Tähän mennessä seurat ovat vieneet palveluun yli 2800 tapahtumaa. Palvelussa on vajaa 100 000 tulosta.

Suunnistus on haluttu harrastus. Jokainen luonnossa liikkumisesta kiinnostunut voi lähteä seurojen järjestämille kuntorasteille. Seurojen tapahtumat löytyvät helposti Rastilippu-palvelusta.

Yhä enenevässä määrin seurat ovat myös ottaneet käyttöön ilmoittautumisen ja maksamisen ominaisuudet palvelussa. Kun kuntorastien osallistujat voivat maksaa osallistumisen ennakkoon Rastilipussa, vähenee käteisen käsittely tapahtumapaikalla ja toiminnot tapahtumapaikalla sujuvoituvat.

Kiitos seuroille hyvästä yhteistyöstä käyttööottovuonna! Hyvää joulua ja suunnistuksellista vuotta 2019.

www.rastilippu.fi
Ohjeet suunnistajalle
Ohjeet seuralle

Uutinen 16.11. Rastilippu-palvelua halutaan käyttää