Rastilippu-palvelua halutaan käyttää

Kuntorastien osallistujat ovat ottaneet Rastilippu-palvelun aktiiviseen käyttöön ja toivovat, että kaikki seurojen tapahtumat löytyisivät palvelusta. Myös maksamista haluttaisiin käyttää useammissa tapahtumissa.

Suunnistustapahtumien osallistujat toivovat myös, että Rastilipussa olisi myöhäissyksyn ja talven moninaiset tapahtumat: Yösuunnistukset, sprintit, hiihtosuunnistukset ja muut tapahtumat, joihin kuka vaan voi osallistua. Suunnistajat käyttävät palvelua aktiivisesti ja tapahtumiin tulee enemmän osallistujia, kun ne ovat Rastilippu-palvelussa.

Seurojen palaute Rastilipusta on positiivista. Rastilippu tuo nykyaikaista laatua tapahtumiin. Palvelu toimii teknisesti hyvin ja mahdollistaa helpolla tavalla online-tulokset. Seurojen toive on myös käteisen käsittelyn väheneminen, joten seurat ovat mielissään palvelun kautta tulevista maksuista.

Avaa kuva suurempana klikkamalla kuvaa

Rastilippu-palvelussa on tämän vuoden aikana ollut yli 100:n seuran tapahtumat. Vuoden 2018 aikana on Rastilipussa ollut lähes 2800 tapahtumaa. Yli 40 seuraa on tähän mennessä tehnyt Maksuturvan sopimuksen. Sopimus mahdollistaa ilmoittautumisen ja maksamisen seuran tapahtumiin. Rastilippuun on viety lähes 100 000 tulosta tämän vuoden kuntorasteilta (luku tänään: 97 625).

Rastilipun käytön suunnittelu seurassa kohti ensi vuotta

Talvi on hyvää aikaa hioa seuran suunnitelmia ensi vuoden kuntorastien käytänteistä. Rastilippu-palvelun käyttö on selkeä valinta jokaiselle seuralle.

Seuran ohjeet opastavat askel askeleelta palvelun käyttöönotossa. Seurat voivat myös tilata ilmaisen koulutuksen, jossa käydään läpi tapahtumien luominen, Maksuturvan sopimuksen tekeminen ja palvelun käyttö.

Rastilippu-palvelun isot toimintakokonaisuudet seuralle ovat:
A) Seuran tapahtumien luominen Rastilippuun
B) Ilmoittautumis- ja maksuominaisuuksien käyttöönotto
C) Tulospalvelun liittäminen Rastilippu-palveluun

Rastilippu – ohjeet seuralle

Harrastesuunnistuksen uutiskirje 16.11.2018:
Rastilippu-palvelua halutaan käyttää.
Lue uutiskirje.

Tilaa uutiskirje

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail