Hae seuratukea 14.12. mennessä

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuen (seuratuki) haku on parhaillaan käynnissä. Hakuaikaa on jäljellä viikko ja haku päättyy perjantaina 14.12.2018 klo 16.15.

Seuratuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen liikunta- ja urheiluseuratoiminnassa. Lue tarkemmin Opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta.

Seuratukea haetaan Suomisportin tukihakupalvelussa

Seuratukea haetaan Suomisportin tukihakupalvelun kautta. Seurojen tukihakupalvelu löytyy osoitteesta: https://tukihaku.suomisport.fi/.

Ennen seuratuen hakua seuran ja seuroissa tukihakemuksia täyttävien henkilöiden tulee hakea palveluun käyttöoikeus. Käyttöoikeuksia haetaan osoitteessa: https://tukihaku.suomisport.fi/.  Sivulta löytyy myös ohjeet käyttöoikeuksien hakuun. Hae käyttöoikeuksia heti, jos seuratuen haku on seurassi ajankohtainen ja käyttöoikeuksien haku on vielä tekemättä.

Käyttöoikeuksien hakemiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse Suomisportin asiakaspalveluun: suomisport(a)olympiakomitea.fi.

Saatuasi käyttöoikeudet palveluun:
  1. Lue vielä kertaalleen tarkat hakuohjeet ja kriteerit ministeriön verkkosivuilta ja peilaa niitä seuranne hakemukseen.
  2. Tee hakemus ajoissa tukihakupalvelussa, älä jätä täyttämistä viimeiseen hakupäivään. Sähköistä hakemusta voi tehdä hakuajan puitteissa luonnoksena.
  3. Kun hakemus on valmis, lähetä se eteenpäin. Haku sulkeutuu pe 14.12. klo 16.15.

Lue myös seuratoiminnan kehittämistuen sivusto ja  seuratuki uutinen 6.11.2018.

Lisätietoja Suunnistusliitosta Katja Kycklingiltä tai Timo Saariselta sekä liikunnan aluejärjestöjen seurakehittäjiltä.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail