Kyselytutkimus kilpasuunnistajien tavoitteista ja harjoittelusta

Hyvä 15-40-vuotias kilpasuunnistaja, joka harjoittelet ja kilpailet aktiivisesti.

Suunnistusliitto tekee selvitystä kilpasuunnistajien tavoitteista ja harjoittelusta valmennuksen ja valmennusmateriaalien kehittämiseksi. Kyselyssä selvitetään vastaajien taustoja ja käsityksiä omasta harjoittelusta ja valmentautumisesta suhteessa tavoitteisiin ja niiden saavuttamiseen. Kyselyyn vastaamiseen menee aikaa noin 10 minuuttia. Vastaavaa selvitystä ei ole aiemmin tehty tässä laajuudessa. Aineisto analysoidaan ja tulokset julkaistaan anonyymisti. Vastausaikaa on 31.12.2018 saakka.

Kyselyyn: https://goo.gl/forms/7egxZWniyKdQXYKA3

Lisätietoja:
Kalle Rantala
kalle.rantala(at)urheilumuseo.fi

Katri Lindeqvist
huippu-urheilupäällikkö
Suomen Suunnistusliitto
katri.lindeqvist(a)suunnistusliitto.fi