Vuoden 2019 seuratoiminnan kehittämistuki

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuen (seuratuki) hakuohjeet vuodelle 2019 on julkaistu ministeriön sivuilla. Haku avautuu 12.11.2018 ja päättyy 14.12.2018 klo 16.15. Seuratukea haetaan Suomisportin kautta. Hakulinkki julkistetaan ministeriön sivuilla haun avautuessa.

Valmistaudu seuratuen hakuun nyt!

1. Tutustu seuratuen tavoitteisiin, kriteereihin ja hakuohjeisiin Opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilla.

2. Tutustu seuratukihankkeen suunnitteluun ja hakuun liittyviin tukimateriaaleihin

Suunnistusseurojen seuratukihankkeita ja seurojen vinkkejä seuratuen hakuun

Mihin seuratuki on tarkoitettu?

Seuratuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratuen tavoitteena on edistää matalan harrastuskynnyksen toimintaa lasten ja nuorten liikunnassa, kokeilla innovatiivisia toimintamalleja, lisätä toimintaan monipuolisuutta esimerkiksi uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä. Seuratuella voidaan ennaltaehkäistä liikuntaharrastuksen lopettamista pitämällä nuoret mukana toiminnassa urheilijoina, liikkujina ja seuratoimijoina.

Lisätietoja: https://www.suunnistusliitto.fi/seurat/seurakehittaminen/seuratoiminnan-kehittamistuki/