Nuorten Jukola järjestäjävalintoja

Nuorten Jukola johtoryhmä on myöntänyt Nuorten Jukolan järjestelyoikeuksia vuosille 2021 – 2023. Koska hyviä, järjestelyvaatimukset täyttäviä hakijoita oli useampia, päätettiin kilpailu myöntää kolmelle vuodelle.

Vuoden 2021 järjestäjä on Valkeakosken Haka. Vuoden 2022 Nuorten Jukolan järjestävät yhteistyössä Vehkalahden Veikot ja Kymin Suunnistajat. Kilpailu käydään Kotkassa, Äijänvuoren maastossa. Vuonna 2023 Nuorten Jukola kilpaillaan Hyvinkään Rastin isännöimänä

– Kilpailukeskukset ja -maastot soveltuvat hyvin nuorten suunnistustapahtumaan ja järjestäjillä oli esittää vahvat järjestelykoneistot tapahtuman toteuttamiseksi, toteaa Nuorten Jukola johtoryhmän puheenjohtaja Kirre Palmi.

Ensi vuonna Nuorten Jukola suunnistetaan Turussa. Viestiä isännöi Turun Suunnistajat. Vuoden 2020 viestin järjestää Navi Mikkelissä.