Suunnistusseminaari Kisakalliossa 2.-3.2.2019

Viime vuosina valmennusseminaaria ja ohjaajatapaamista on järjestetty sekä yhdessä että erikseen, mutta 2.-3.2.2019  laitetaan samaan pakettiin  kaikkia suunnistuksen seuratoiminnan osa-alueita. Suunnistuksen superviikonloppu Kisakalliossa kulkee työnimellä Suunnistusseminaari ja ohjelmaan on suunniteltu valmennustietoutta, lasten ja nuorten toiminnan työpajoja sekä yleisesti suunnistusseuran toimintaan liittyviä sisältöjä.  Kohderyhmänä on koko suomalainen suunnistusväki ympäri maan eri seuroissa: valmentajat, ohjaajat, puheenjohtajat ja muut seura-aktiivit.

Sisältö, ohjelma ja hinnat tarkentuvat syksyn aikana, mutta nyt voi vielä esittää toiveita sisällöistä ja esiintyjistä. Ehdotukset jätetään kyselylinkin kautta.

Nähdään helmikuussa Kisakalliossa suomalaisen suunnistuksen kehittämisen merkeissä!