Nyt on ajankohtaista ilmoittautua Kultainen kompassi -cupin leirille

Suunnistusseura Lynx järjestää Kultainen kompassi -cupin finaaliviikonlopun  8.–9.9.2018.  Finaaliviikonlopun ohjelmassa on leiri ja aluejoukkueiden finaalikilpailu. Tarkemmat kutsut: www.lynx.fi.

Leirin ensimmäisen ilmoittautumisportaan päättymisajankohtaa on jatkettu 20.8. asti.

Leiri on avoin kaikille halukkaille 13–14-vuotiaille, joten ilmoittautumisen voi tehdä vaikkei vielä tiedä onko mukana alueen joukkueessa sunnuntain finaalissa. Ne 13–14-vuotiaat, jotka eivät tule valituksi alueensa Kultainen kompassi -cupin joukkueeseen, voivat ilmoittautua kansallisen kilpailun sarjaan H14 tai D14. Näiden sarjojen kilpailijat osallistuvat samaan yhteislähtökilpailuun Kultainen kompassi -cupin finalistien kanssa.

Majoitusta tarvitsevien kannattaa tiedustella vapaita paikkoja järjestäjien neuvottelemassa majoituksessa Siuntiossa. Ainakin toistaiseksi on huoneita ollut vielä saatavilla.

Leirin ja finaalijoukkueiden ilmoittautuminen on avattu IRMAssa. Majoitusvaraukset tehdään suoraan Scandic Siuntioon.

Kultainen kompassi -cupin leirin ohjelmassa on lauantaina sprintti kuntosuunnistuksena. Sprintti on avoin muillekin kiinnostuneille. Sunnuntaina on aluejoukkueiden Kultainen kompassi -cupin finaalin lisäksi kansallinen keskimatkan kilpailu. Kansalliseen kilpailuun on oma kutsu ja ilmoittautuminen.

Lynx toivottaa suunnistuksen ystävät  läheltä ja kaukaa tervetulleiksi  Kultainen kompassi -cupin finaaliviikonlopun tunnelmaan!

Kultainen kompassi -cup on Suunnistusliiton ja suunnistusalueiden yhteistyössä toteuttama 14-sarjan suunnistuscup, joka käsittää alueelliset osakilpailut ja valtakunnallisen finaaliviikonlopun. Lue lisää.