Suomen joukkue Euromeetingiin

Suomen joukkue Tanskassa syyskuussa järjestettävään suunnistuksen Euromeeting-kilpailuun on nimetty. Mukaan lähtee 14 naista ja 10 miestä, joukossa nuoria ja vähän kokeneempiakin suunnistajia. Euromeeting-tapahtuma on osa valmistautumista lähivuosien MM-kisoihin. Syyskuun 21.-23.9. käytävä tapahtuma toimii vuoden 2020 MM-kisojen esikisana ja sen ohjelma noudattaa tulevien MM-sprinttikisojen ohjelmaa. Tanskan keskiosassa järjestettävässä tapahtumassa kilpaillaan sprinttiviestissä, pudotussprintissä sekä sprintissä.

Suomen joukkue

Naiset: Alexandra Enlund IF Femman, Sofia Haajanen SK Pohjantähti, Anna Haataja SK Pohjantähti, Henna-Riikka Haikonen Anttolan Urheilijat, Enni Jalava Turun Suunnistajat, Emmi Jokela IFK Göteborg, Lotta Kirvesmies Lahden Suunnistajat -37, Noora Koskinen MS Parma, Kirsi Nurmi IFK Göteborg, Anna Närhi IFK Göteborg, Maija Sianoja MS Parma, Emilia Ståhlberg Espoon Suunta, Karoliina Ukskoski Koovee, Tuulia Viberg MS Parma.

Miehet: Topias Ahola Navi, Ollipekka Heikkilä Helsingin Suunnistajat, Joni Hirvikallio Koovee, Otto Kaario Suunta Jyväskylä, Severi Kymäläinen Tampereen Pyrintö, Jesse Laukkarinen Paimion Rasti, Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö, Olli-Pekka Koistinen Hiidenkiertäjät, Mikko Patana Hiidenkiertäjät, Topi Syrjäläinen Helsingin Suunnistajat.

Valmentajat: Petteri Kähäri ja Kalle Rantala

Järjestäjien sivut.

22.8. joukkuetta päivitetty Sofia Haajasella.