Seuraa Lahti-Hollola Jukolaa

Lahti-Hollola Jukola suunnistetaan viikonloppuna Hollolan Hälvälässä. Kilpailu käydään ainutlaatuisessa suppamaastossa, joka kokoaa rasteille ennätysmäärän suunnistajia. Lahti-Hollolaan on ilmoittautunut lähes 20 000 suunnistajaa ja paikalle odotetaan vähintään tuplasti väkeä.

– Meillä on kaikki edellytykset hoitaa onnistumisen mahdollisuudet kuntoon niin harrastaja- kuin huippusuunnistajillekin. Joukkuemäärä ei ole meille tärkein mittari, vaan se,  että saamme väen liikkeelle, korosti kilpailunjohtaja Jorma Aherto kuuden vuoden urakan huipennuksen aattona.

Venlojen viesti starttaa lauantaina klo 14.00 ja Jukolan viesti lauantaina klo 23.00.

Tapahtumaa voi seurata monin eri tavoin:

Lisäjännitystä kisan seurantaan: Venlojen viesti ja Jukolan viesti ovat mukana Veikkauksen pelikohteissa.