Huomaa 1. ilmoittautumisporras Kultainen kompassi -cupin finaaliviikonloppuun

Suunnistusseura Lynx järjestää Kultainen kompassi -cupin finaaliviikonlopun  8.–9.9.2018.  Finaaliviikonlopun ohjelmassa on leiri ja aluejoukkueiden finaalikilpailu. Tarkemmat kutsut: www.lynx.fi.

Huomaa, että leiri-ilmoittautumisen  ensimmäinen ilmoittautumisporras on 15.7. ja sen jälkeen hinta nousee. Leiri on avoin kaikille halukkaille 13–14-vuotiaille, joten ilmoittautumisen voi tehdä vaikkei vielä tiedä onko mukana alueen joukkueessa sunnuntain finaalissa.

Majoitusta tarvitsevien kannattaa hyödyntää Scandic Siuntion majoitustarjous. Majoituskapasiteettia pidetään leiriläisille varattuna 19.7. asti. Sen jälkeen huoneet vapautetaan yleiseen myyntiin.

Leirin ja finaalijoukkueiden ilmoittautuminen on avattu IRMAssa. Majoitusvaraukset tehdään suoraan Scandiciin.

Kultainen kompassi -cupin leirin ohjelmassa on lauantaina sprintti kuntosuunnistuksena. Sprintti on avoin muillekin kiinnostuneille. Sunnuntaina on aluejoukkueiden Kultainen kompassi -cupin finaalin lisäksi kansallinen keskimatkan kilpailu. Kansalliseen kisaan on oma kisakutsu ja ilmoittautuminen.

Lynx toivottaa suunnistuksen ystävät  läheltä ja kaukaa tervetulleiksi  Kultainen kompassi -cupin finaaliviikonlopun tunnelmaan!

Kultainen kompassi -cup on Suunnistusliiton ja suunnistusalueiden yhteistyössä toteuttama 14-sarjan suunnistuscup, joka käsittää alueelliset osakilpailut ja valtakunnallisen finaaliviikonlopun. Lue lisää.