Suunnistusliitto hakee vahvistusta kouluttajatiimiin

Suomen Suunnistusliitto hakee uusia kouluttajia ohjaaja- ja tason 1 valmentajakoulutuksiin.

Suunnistusseuroille järjestetään vuosittain useita alle 12-vuotiaiden lasten ohjaajille suunnattuja Nuori Suunta -ohjaajakoulutuksia ja 11 – 17 vuotiaiden nuorten ryhmien valmentajille suunnattuja Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa, tason 1 valmentajakoulutuksia. Koulutuksia järjestetään seurojen (tai alueiden) tilauksesta tilaajan järjestämissä tiloissa ja olosuhteissa. Pääsääntöisesti koulutukset ovat avoimia eri seurojen osallistujille. Koulutukset ovat kahden viikonlopun (la-su) mittaisia, joiden välissä osallistujilla on välitehtäviä.

Suunnistusliitto hakee nyt vahvistusta kouluttajatiimiin. Voit toimia kouluttajana joko molemmissa koulutuksissa tai vain toisessa oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Koulutustilaisuudet ajoittuvat pääosin viikonloppuihin ja koulutusten pitäminen edellyttää usein matkustamista. Koulutusten pitämisestä sovitaan aina erikseen.

Odotamme kouluttajalta kokemusta kouluttamisesta, suunnistuksen lajituntemusta sekä ymmärrystä lasten ja nuorten seuratoiminnasta. Kouluttajana olet vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen, innostava ja sosiaalinen. Haluat oppia ja kehittyä kouluttajana sekä sitoudut yhteisiin toimintatapoihin. Kouluttajatiimin jäsenenä olet aktiivinen ja osallistut kouluttajien yhteisiin tapaamisiin ja koulutuksiin. Kouluttajatiimin seuraava yhteinen tapaaminen on lauantaina 8.9.2018.

Kouluttajana saat laajan ja monipuolisen kuvan suunnistusseurojen toiminnasta. Kouluttajana pääset työskentelemään erilaisten seurojen ja monien seuraohjaajien ja -valmentajien parissa. Kouluttaminen on monipuolista ja antaa myös paljon kouluttajalle itselleen. Kouluttaja saa koulutuksen tehtävään sekä innostavan kouluttajatiimin tuen ympärilleen. Koulutuksista maksetaan korvaus.

Hae tehtävään hakulomakkeella ja kerro, miksi sinä olisit hyvä kouluttaja.

Hakuaika päättyi 27.5.2018.