Ilmoittaudu mukaan valmennusseminaariin ja ohjaajatapaamiseen!

Tammikuun 26.-28. järjestettävään suunnistuksen superviikonloppuun ehtii ilmoittautumaan mukaan vielä sunnuntaihin 14.1. mennessä. Ilmoittautuminen nopeasti alla olevan linkin takaa löytyvällä lomakkeella.

Viikonlopun teemana on Vauhtia! Taitoa! Kanttia! käytännön valmennuksessa. Ohjelma koostuu luennoista, keskusteluista, käytännön harjoituksista, seuraesimerkeistä ja yhdessäolosta. Viikonlopun esiintyjinä ovat mm. Mikko Ojanaho, Ari Nummela, Minna Kauppi, Venla Harju ja Frederic Tranchand. Kommenttipuheenvuoroissa äänessä myös Janne Salmi ja Seppo Väli-Klemelä. Esittelyssä on myös uusi Viestiliiga-konsepti sekä monen seuran hyvät toimintamallit.

Kisakalliossa on odotettavissa taas suuri määrä suunnistusväkeä, sillä samana viikonloppuna opistolla valmentautuvat myös suunnistuksen ja pyöräsuunnistuksen aikuisten ja nuorten maajoukkueet kohti ensi kesän arvokilpailuja.

Tervetuloa mukaan!

https://www.suunnistusliitto.fi/huippu/valmennusseminaari/