Suomen joukkueet hiihtosuunnistuksen arvokisoihin

Suomen joukkueet hiihtosuunnistuskauden ensimmäisiin kansainvälisiin arvokisoihin on nimietty. Kauden pääkilpailut pidetään Bulgariassa helmikuun alussa EM-kisojen ja maailmancupin toisen kierroksen merkeissä. Samassa yhteydessä nuoret kilpailevat ikäluokkiensa MM- ja EM-kisoissa. Ennen Bulgarian MM- ja EM-kisoja nuoret hakevat kansainvälistä tasomittaria pohjoismaisesta maaottelusta Norjasta.

Suomen aikuisten EM-joukkue ja nuorten MM-joukkue Bulgariaan koostuu kokeneista ja jo arvokisoissa menestyneistä urheilijoista. Nuorimpien EM-joukkueessa sen sijaan suuri osa on arvokisojen ensikertalaisia.

Aikuisten joukkueet

EM-kilpailut ja maailmancup Velingrad Bulgaria 3.-8.2.
Naiset: Salla Koskela Lounais-Hämeen Rasti, Marjut Turunen SK Vuoksi, Milka Reponen Haapamäen Urheilijat, Sonja Mörsky Haapamäen Urheilijat, Sanna Pusa Haapamäen Urheilijat, Mirka Suutari Kouvolan Suunnistajat. Varalla: Noora Räisänen Saloisten Reipas
Miehet: Ville-Petteri Saarela Keminmaan Urheilijat, Jyri Uusitalo Pellon Ponsi, Tero Linnainmaa Kyrös-Rasti, Tuomas Kotro SK Vuoksi, Misa Tuomala Suunta Jyväskylä, Janne Häkkinen Suunta Jyväskylä. Varalla: Samuli Schroderus SK Pohjantähti

Opiskelijoiden MM-hiihtosuunnistus, Viro 21.-25.2.
Naiset: Sanna Pusa Haapamäen Urheilijat, Noora Räisänen Saloisten Reipas, Suvi Oikarinen Ounasvaaran Hiihtoseura.
Miehet: Jyri Uusitalo Pellon Ponsi, Misa Tuomala Suunta Jyväskylä, Samuli Schroderus SK Pohjantähti, Eevert Toivonen Pirkkalan Hiihtäjät, Anssi Koirikivi RasTiimi, Santeri Aikio Kuusamon Erä-Veikot.

Nuorten joukkueet

Nordic Junior Meeting 20.-21.1. Lygna, Norja (keskimatka ja pitkä matka)
Miehet: H20 Henrik Asklöf Kouvolan Suunnistajat, Elmeri Toivanen Kouvolan Suunnistajat ja H18 Tomi Nykänen Lahden Suunnistajat -37, Samuli Peltola Suunta Jyväskylä
Naiset: D20 Maiju Kovanen Suunta Jyväskylä, Liisa Nenonen SK Vuoksi ja D18 Maria Hoskari Rastiketut, Aino Rantala Ounasvaaran Hiihtoseura

Nuorten (20-v) MM-kilpailut 3.-8.2. Velingrad, Bulgaria
Miehet: Henrik Asklöf Kouvolan Suunnistajat, Väinö Kotro Kymin Suunnistajat, Tomi Nykänen Lahden Suunnistajat -37, Roni-Ville Rissanen Sonkajärven Pahka, Elmeri Toivanen Kouvolan Suunnistajat, Aapo Viippola Kymin Suunnistajat
Naiset: Veera Klemettinen Suunta Jyväskylä, Maiju Kovanen Suunta Jyväskylä, Liisa Nenonen SK Vuoksi, Henna Pylvänäinen Kouvolan Suunnistajat, Siiri Saalo Keravan Urheilijat, Satu Tuomisto Vaasan Suunnistajat

Nuorten 17-v. EM-kilpailut 3.-8.2. Velingrad, Bulgaria
Pojat: Matias Maijala Lapin Veikot, Samuli Peltola Suunta Jyväskylä, Seeti Salonen Valkeakosken Haka, Akseli Virtanen Kymin Suunnistajat
Tytöt: Maria Hoskari Rastiketut, Liisa Peltonen Kouvolan Suunnistajat, Aino Rantala Ounasvaaran Hiihtoseura, Heta Virtanen Hämeenlinnan Suunnistajat