Uusi nuorisopäällikkö mukana ohjaajatapaamisessa Kisakalliossa 27.–28.1.

Uusi nuorisopäällikkö Timo Saarinen on aloittanut työnsä Suunnistusliitossa vuoden 2018 alusta.  Timo on myös paikalla ohjaajatapaamisessa Kisakalliossa 27. – 28.1., jolloin luvassa on monipuolista ohjelmaa. Tervetuloa mukaan sankoin joukoin Lohjalle!

Kymmenen vuotta opettajana työskennelleellä Timolla on pitkä tausta suunnistuksen parissa ja omalla kilpailu-uralla plakkariin kertyi mm. nuorten pikamatkan PM-kulta 1999, nuorten MM-pronssi viestissä vuonna 2000 ja kaksi yösuunnistuksen SM-kultaa H21-sarjassa. Opettajantyön lisäksi Saarisella on kokemusta liikuntajärjestötyöstä Hämeen Liikunnan ja Urheilun koululiikunnankehittäjänä. Suunnistuksen puolella Timo on toiminut monipuolisesti seuratehtävissä mm. valmentajana, ohjaajana, kouluttajana ja ratamestarina. Timo Saarinen jatkaa liitossa Miettisen Annelin ansiokasta työtä lasten ja nuorten toiminnan kehittäjänä. Timo on paikalla myös Kisakallion ohjaajatapaamisessa tammikuun lopussa, tervetuloa mukaan!

Nuorisopäällikköön voi olla yhteydessä sähköpostilla
timo.saarinen(a)suunnistusliitto.fi tai puhelimitse p. 040 519 8699.

Valmennusseminaari ja ohjaajatapaaminen Kisakalliossa 27.–28.1.

Ohjaajatapaaminen järjestetään yhdessä valmennusseminaarin kanssa Lohjan Kisakalliossa tammikuun viimeisenä viikonloppuna 27.–28.1. Ohjelmassa on monipuolisia luentoja, käytännön harjoitusesimerkkejä sekä yhteistä keskustelua nuorisotoiminnasta ja sen kehittämisestä. Valmennusseminaariin yhdistettynä ohjaajatapaamisessa on myös mahdollista nähdä ja kuulla nykyisiä huippu-urheilijoitamme niin aikuisten kuin nuortenkin maajoukkueista. Koko suunnistajan polku lapsuudesta aikuisuuteen on kattavasti esillä viikonlopun ohjelmassa.

Kootkaa seurastanne hyvä porukka ja lähtekää Lohjalle Kisakallioon mukaan

hakemaan uusia ideoita oman seuran toimintaan sekä itsekin liikkumaan hyvässä porukassa! Ilmoittautumiset 14.1. mennessä. Ohjelma ja ilmoittautumiset:

https://www.suunnistusliitto.fi/nuoriso/koulutus/ohjaajatapaaminen/

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail