Vielä ehdit mukaan hiihtosuunnistuksen VOL -leirille Vuokattiin

Tervetuloa hiihtosuunnistuksen vuoden 2017 VOL-leirille Vuokattiin!

Hiihtosuunnistuksen  VOL-leiri järjestetään Vuokatin Urheiluopistolla 2.–5.1.2018. Leiri on avoin kaikille vuonna 2002 – 2003 syntyneille hiihtosuunnistuksesta kiinnostuneille nuorille.  Ilmoittautumiset leirille 15.12.2017 mennessä. Tutustu tarkemmin leirikutsuun ja ohjelmaan.

Hiihtosuunnistuksen aikuisten ja nuorten maajoukkueet leireilevät VOL -leirin kanssa samanaikasesti Vuokatissa. Leirit ovat ohjelmaltaan erilliset, mutta VOL-leiriläiset pääsevät näkemään ja tutustumaan läheltä myös maajoukkueiden toimintaan ja harjoitteluun. VOL-leirin vastuuvalmentajana toimii Tommi Peltonen.

Hisu-VOL-leirin tavoitteena on antaa eväitä hiihtosuunnistuksen ja kestävyysurheilun harjoitteluun. Harjoituksia varten hiihto-olosuhteet näyttävät muotoutuvan hyviksi. Hiihtosuunnistusharjoituksia tehdään jokaisena leiripäivänä. Hiihdon osalta leirillä toimitaan tekniikkapainotuksella.