Jukolan viesti Vuoden Projektiteko

Jukolan viesti on voittanut Vuoden Projektiteko -kilpailun. Jukola palkittiin Helsingissä Projektipäivien yhteydessä. Tapahtuma on Pohjoismaiden suurin projektiammattilaisetn tapahtuma, jossa on noin tuhat osallistujaa.

Palkisemisperusteissa Jukolan viestiä luonnehditaan huippuunsa hioutuneeksi talkootyön voimannäytteeksi. Yli 95% Jukolan viestin järjestelyistä tehdään vapaaehtoisten talkootöinä ja vuosittain viestin onnistuneen toteuteuksen takaa yli 1500 eri alojen osaajan ja 100 000 työtunnin talkoopanos.

Joensuu-Jukolassa tehtiin vuosittaisen järjestelyurakan rinnalla vielä uraauurtavaa ympäristötyötä, jonka ansiosta Jukolan viestille myönnettiin Ekokompassi-sertifikaatti merkkinä tapahtuman sitoutumisesta jatkuvaan ympäristötyön kehittämiseen.

Kaukametsäläisten puheenjohtaja Juhani Sihvonen (edessä) ja varapuheenjohtaja Esko Junttila vastaanottivat Vuoden Projektiteko -palkinnon.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail