Pyöräsuunnistuksen maajoukkueryhmät 2018

Pyöräsuunnistuksen maajoukkueryhmät on nimetty kaudelle 2018. Maajoukkueeseen kuuluu seitsemän aikuista ja seitsemän nuorta. Tämän ryhmän haastaa 16 urheilijan haastajaryhmä. Maajoukkueen valmentajana jatkaa Jukka Niemi ja lajipäällikkönä Ilkka Nurminen.

Pyöräsuunnistusmaajoukkue (aikuiset ja nuoret)

Aikuiset: Antonia Haga OK Botnia, Marika Hara Koovee, Ruska Saarela Kokkolan Suunnistajat ja Ingrid Stengård OK Trian. Andre Haga OK Botnia, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas ja Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat.
Nuoret: Jutta Nurminen Valkeakosken Haka, Kaarina Nurminen Tampereen Pyrintö. Eveliina Välimaa Vaasan Suunnistajat. Saara Yli-Hietanen Tampereen Pyrintö, Teemu
Kaksonen Ylistaron Kilpa-Veljet, Juha Lilja Tampereen Pyrintö. Eerik Nurminen Rastivarsat.

Haastajaryhmä

Aikuiset: Mona Lindroth Asikkalan Raikas, Henna Saarinen Koovee, Anders Blomster OK Trian, Petrus Hanhijärvi Espoon Akilles, Kare Kaskinen Ulvilan Ura, Jesper Lindahl OK Trian, Sakari Puolakanaho Hyvinkään Rasti, Samuel Pökälä Asikkalan Raikas, Samuli Saarela Kokkolan Suunnistajat, Miska Tervala Rastivarsat, Konsta Vanhanen Asikkalan Raikas.
Nuoret: Pinja Koskinen Rajamäen Rykmentti, Ilari Haltia Rajamäen Rykmentti, Tomi Nykänen Lahden Suunnistajat -37, Antti Rissanen Tampereen Pyrintö, Väinö Venetjoki Kokkolan Suunnistajat.