SSL etsii kiinnostavimpia markkinointiponnistuksia ja kokeiluja

Suunnistusliitto haluaa kannustaa kaikkia ponnistelemaan suunnistuksen markkinoimiseksi ja siksi liitto palkitsee vuoden 2017 innovatiivisimmat ja parhaimmat urheilijoiden, seurojen tai tapahtumajärjestäjien suunnistusmarkkinointi-ideat ja teot.

Kilpailu on avoin kaikenlaisille toimille, jotka markkinoivat suunnistusta tai ovat keksineet uuden tavan lisätä suunnistuksen kiinnostavuutta. Tekosi voi olla pieni tai iso. Sen vaikutus voi koskettaa päiväkotia, kuntalaisiasi tai se voi olla vaikutuksiltaan kansainvälinen. Toimet voivat kohdistua vaikkapa seuranne tapahtuman tai yksilöurheilijan markkinointiin, tabletti-Suunnnistajaan, Suunnistaja-lehteen, nuorisotoimintaan, lisenssisuunnistajien rekrytointiin, julkisuuden saamiseen lajille, sosiaaliseen mediaan, nuorten mukaan saaminen seuratoimintaan tai kisajärjestelyihin, seurojen yhteistyöhön tai valmennukseen, kuntosuunnistukseen jne.

Jos sinulla on totetutettu idea, kerro siitä meille ja muille. Mukaan kilpailuun pääset lähettävällä tiedot kokeilusta sähköpostilla 30.9.2017 mennessä osoitteeseen mika.ilomaki (a) suunnistusliitto.fi tai aki.lindroos (a) suunnistusliitto.fi. Voit osallistua myös  postitse Aki Lindroos, Suomen Suunnistusliitto, Radiokatu 20, 00240 Helsinki.

Kerro ainakin seuraavat asiat:
1.    Ideasi suunnistuksen markkinoimiseksi.
2.    Kuinka urheilija/seura/tapahtuma toteutti idean?
3.    Kuinka mittasitte tuloksia ja mitkä olivat toteutuksen vaikutukset? Kuvaa näkyvyys tai viestin tavoitettavuus tai kampanjan/myynnin kannattavuus, yms.
4.    Voidaanko jatkossa ideaa/toimenpidettä/kampanjaa kehittää tai laajentaa?
5.    Voidaanko ideaa/toimenpidettä/kampanjaa jakaa muille tahoille toteutettavaksi?
6.    Muut olennaiset asiat ideasta.

Lisäksi tarvitsemme ehdotuksen lähettäjän tiedot: Nimi, Seura, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoite.
Osallistumispalkinnot:
Paras palkinto on jakaa muille suunnistajille hyvä toteutuksesi tai ideasi. Lisäksi Suunnistusliiton raati valitsee kiinnostavimmat teot ja palkitsee ne stipendein. Kokonaisarvo jaettaville stipendeillä on 4 000 euroa. Palkittavien osallistujien määrä on 3–6 ideaa. Parhaat ideat julkistetaan ja palkitaan Rastikaronkassa marraskuussa.
Ole rohkea ja jaa ideasi sekä onnistumisen elämyksesi kanssamme. Osaamme arvostaa sitä. Lisätiedusteluja aiheesta Suunnistusliiton myynti- ja markkinointipäällikkö Aki Lindroos, aki.lindroos (a) suunnistusliitto.fi, ja  Suunnistusliiton toimitusjohtaja Mika Ilomäki mika.ilomäki (a) suunnistusliitto.fi.