SM-tempon mitalit jaettiin Mäntsälässä

Antti Rusanen jatkoi hyviä suorituksia ja otti viikonlopun toisen Suomen mestaruutensa. Vuoden 2015 tempon maailmanmestari oli sm-tempossa täysin ylivomainen. Hopealle päivän kisassa suoriutui Pinja Mäkinen, joka puolestaan on tempon maailmanmestari vuodelta 2013. Pronssia otti Anna Jacobson. Kisat käytiin Mäntsälässä Mäntsälän urheilijoiden järjestämänä.

-Olin valmistautunut hyvin ja kilpailu oli odotuksieni kaltainen. Aloitin olemalla kahdella asemalla nopea (20 sek ja 17 sek) ja vastaamalla kaikki oikein. Se antoi hyvän fiiliksen loppukilpailuun. Kaiken kaikkiaan kilpailu sujui todella hyvin, eikä ongelmia ollut, Rusanen avaa kisan kulkua.

Täydelliset tulokset täältä

1) Antti Rusanen (Keravan Urheilijat) 248 sec, 2) Pinja Mäkinen (Koovee) 382, 3) Anna Jacobson (OK77) 399, 4)Juha Hiirsalmi (Turun Metsänkävijät) 417, 5) Sami Hyvönen (Rasti Pielinen) 419, 6) Mikko Heinonen (Kalevan Rasti)