Pyöräsuunnistuksen kesän 2017 ensimmäiset edustusvalinnat tehty

Ensimmäiset urheilijat pyöräsuunnistuksen EM- ja MM-joukkueeseen on nimetty. Pyöräsuunnistuksen EM-kilpailut käydään heinä-elokuun vaihteessa 29.7.-5.8. Ranskassa. Samassa yhteydessä käydään myös Nuorten  ja junioreiden EM-kilpailut. Pyöräsuunnistuksen aikuisten ja nuorten MM-kilpailut ovat muutama viikko myöhemmin 20.-26.8. Liettuassa.

Suomi saa asettaa molempiin kilpailuihin kuuden miehen ja kuuden naisen joukkueen. Ensimmäiset kuusi urheilijaa nimettiin tämän ja viime vuoden hyvien kansainvälisten näyttöjen perusteella. Loput urheilijat nimetään joukkueisiin heinäkuun alussa viimeisten katsastuskilpailuiden jälkeen.

Suomen joukkue pyöräsuunnistuksen EM- ja MM-kilpailuihin, alustavat valinnat

Naiset: Antonia Haga OK Botnia, Marika Hara Koovee, Ingrid Stengård OK Trian, Ruska Saarela Kokkolan Suunnistajat (vain MM-kilpailu)

Miehet: Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat
Valintaohjeet löytyvät toisaalta liiton sivuilta

Pyöräsuunnistuksen EM-kilpailut 29.7.-5.8. 

Pyöräsuunnistuksen MM-kilpailut 20.-26.8. 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail