Olli Ojanahon SuHu-leirille Norjaan ehtii vielä

Olli Ojanahon Suunta Huipulle kesäleirille ehtii vielä ilmoittautumaan su 11.6. mennessä. Leiri suuntautuu 31.7.-9.8. Norjaan Fredrikstadin ja Haldenin seudulle. Reissu tehdään bussimatkana ja matkaan mahtuu 27 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Leiriltä saada uusia maastokokemuksia, suunnistustaitoa ja -elämyksiä sekä kavereita eri puolilta Suomea. Leiriohjelmaan kuuluu laadukkaiden taitoharjoitusten ohella harjoitusten analysointia, Olli Ojanahon suunnistajan polku luento sekä Night Hawk -viestikilpailu, johon voidaan koota eri seurojen edustajista yhdistelmäjoukkueita.

Suunta Huipulle leirit ovat liittojohtoisia 15-20 -vuotiaille nuorille tarkoitettuja avoimia valmennusleirejä. Kohderyhmänä ovat tavoitteellisesti harjoittelevat nuoret. SuHu-leireillä keskitytään ensisijaisesti lajitaitoharjoitteluun ja -valmennukseen ikäluokan mukaisin tavoiteteemoin.

Lisätietoa Suunta Huipulle -leirit sivuilta