Nuorilla viimeiset näyttökilpailut viikonloppuna

Nuorilla suunnistajilla on viimeinen mahdollisuus antaa näyttöjä heinäkuisiin nuorten MM- ja EM-kilpailuihin tulevana viikonloppuna Tampereella 9.-11.6. käytävissä katsastuskilpailuissa. Nuoret antavat näyttöjä Tampereen Grano Gamesissa niin sprintissä (pe), pitkällä matkalla (la) kuin keskimatkalla (su). Tampereen kilpailut ovat tärkeä näytön paikka nuorille, sillä viimeisissä kolmessa kilpailussa pärjänneet nuoret ansaitsevat korotetut pisteet.

Naisissa ja miehissä nuorten MM-joukkue muodostuu kuudesta urheilijasta, joista viisi valitaan suoraan näyttökilpailujen pistetaulukon mukaisesti ja viimeinen paikka on mahdollista täyttää valintaryhmän näkemyksellä ottaen huomioon kansainväliset näytöt, kevään menestys muissa kilpailuissa sekä mahdolliset perustellut syyt olla poissa näyttökilpailuista.

Miehissä Olli Ojanaho on jo lunastanut paikan nuorten MM-joukkueeseen aikuisten maailmancup-paikan ansiosta.

Nuorten EM-kilpailuihin valitaan neljä urheilijaa niin tytöissä kuin pojissa sarjoissa 18-vuotiaat ja 16-vuotiaat.

Joukkueet nuorten kesän arvokilpailuihin julkistetaan viimeisten näyttökilpailujen jälkeen.

Näyttökilpailujen kisasivut

Valintaohjeet

Pistetilanne ennen viimeisiä katsastuskilpailuja.