Nuori Suunta -uutiskirje

Kesän Nuori Suunta -uutiskirjeessä suunnataan katseita jo syksyyn. Nyt on ajankohtaista miettiä syksyn ja tulevan talven ohjaaja- ja valmentajakoulutuksia sekä valmistautua loppukesän nuorten kilpailutapahtumiin.

Uutiskirjeessä tietoa lasten ja nuorten uusista kannustepalkinnoista. Huippusuosittu Spinneri eli sormihyrrä löytyy nyt tuotevalikoimasta. Spinnerin yksittäistilauksia voi tehdä liiton verkkokaupassa (kauppa.suunnistusliitto.fi), muut tuotteet ja isommat erät spinnereitä ovat tilattavissa ’Tilaa materiaaleja’ -sivuilta.

Lue uusin Nuori Suunta -uutiskirje.

Suomen Suunnistusliiton nuorisotoiminta lähettää seurojen nuorisovastaaville, ohjaajille ja muille nuorisotoiminnan toimijoille suunnatun Nuori Suunta -uutiskirjeen ajankohtaisista nuorisotoiminnan asioista 5 – 7 kertaa vuodessa.

Nuorisotoiminnan info -sivuilla voit tilata uutiskirjeen omaan sähköpostiisi ja lukea aiempia uutiskirjeitä.