Grano jatkaa Suunnistusliiton pääyhteistyökumppanina

Sisältö- ja painoalan toimija Grano Oy ja Suomen Suunnistusliitto ovat solmineet kolmevuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2018-20. Sopimus on jatkoa pitkälle yhteistyölle.

– Sopimuksen myötä Grano vahvistaa mukanaoloaan suunnistuksessa ja mahdollistaa Suunnistusliitolle tasokkaat ja laaja-alaiset painopalvelut myös jatkossa. SSL käyttää Granon vahvuuksia hyödyksi mm. karttapainamisen osaamisessa, Suunnistusliiton myynti- ja markkinointipäällikkö Aki Lindroos kertoo.

Granon avainasiakaspäällikkö Pasi Osala näkee yhteistyön taustalla yhteiset arvot.

– Suunnistus on luontoa kunnioittava ja puhdas laji, joka sopii meille kumppaniksi. Myös meille luonto ja ympäristöarvot ovat toiminnassamme tärkeitä ja Granolle on myönnetty ympäristösertifikaatti, Osala kertoo.

Grano on myös yksi ensi viikolla alkaviin Viron MM-kisoihin valmistautuvan suunnistusmaajoukkueen pääyhteistyökumppaneista.